How many languages you know — that many times you are a person. Скільки мов ти знаєш-стільки разів ти людина. A different language is a different vision of life.Інша мова - це інше бачення життя (Фредеріко Фелліні). Who does not know foreign languages does not know anything about his own.Хто не знає іноземних мов, нічого не знає і про свою власну (Гете). To have another language is to possess a second soul.Володіти іншою мовою - це як мати другу душу. (Карл Великий).

 9.03.24.Магістральна (не) конференція EdCamp Kryvyi Rih 70 "Освітянський ретрит: приємно і корисно".

Восьмигодинне цілковите занурення в освітянській простір на ретриті було неймовірним досвідом!
Протягом всієї події працювали фотозони, онлайн екскурсія з окулярами віртуальної реальності VR360 «Кривий Ріг вражає», анімація «Магія піску». Дякую за чудово організовані експертні паралелі, тренінги та майстер-класи, які відкрили нові горизонти та допомогли зазирнути в себе. Кожна сесія та робоча група внесла свіжі ідеї та натхнення. Було неперевершено!
День був насичений не лише глибокими практиками, а й масою сюрпризів та приємних бонусів😉 Виїзна панельна дискусія - неймовірно цікаве завершення ретриту. В захваті! 
Колеги, ви зарядили своєю енергією та ентузіазмом!

Організаторам подяка за пристрасть та зусилля, вкладені у створення такого неймовірного заходу. До наступних зустрічей!🙋‍♀️

#EdCampKryvyiRihSCHOOL70


Немає коментарів:

Дописати коментар