How many languages you know — that many times you are a person. Скільки мов ти знаєш-стільки разів ти людина. A different language is a different vision of life.Інша мова - це інше бачення життя (Фредеріко Фелліні). Who does not know foreign languages does not know anything about his own.Хто не знає іноземних мов, нічого не знає і про свою власну (Гете). To have another language is to possess a second soul.Володіти іншою мовою - це як мати другу душу. (Карл Великий).

 15.02.24. «Safer Internet Day»

Долучились до святкування «Safer Internet Day» та зробили свій внесок у формування важливих знань з інтернет-безпеки в молодого покоління шляхом проведення ряду профілактичних заходів англійською мовою зі здобувачами освіти КЗО«КПБЛ» ДОР»:

-Позакласний захід «Safer Internet Day-2024»
-Логічна гра Доміно з платіжної безпеки «Payment security dominoes», розгадування кросворду з платіжної безпеки «Anti-fraud crossword»
-Ознайомлення з основами інтернет-безпеки через інформаційний куточок «Tips on Payment Security for Everyone»; «Stop fraud! Find out how to protect your money from fraudsters!».
- Занурення в змодельований світ інтерактивної онлайн-гри «Interland», де учні разом з інтернавтами, виконували різні пригодницькі завдання
  • В “Королівстві доброти” дізналися, як чемно поводитися в мережі;
  • “Річка реальності” навчила розпізнавати фейки;
  • “Уважна гора” навчила безпечно ділитися інформацією в мережі;
  • “Вежа зі скарбами” навчила тримати персональну інформацію у безпеці.
Діти дізналися про різні аспекти цифрового світу, зокрема про конфіденційність, онлайн-шахрайство, кіберзалякування, а також ще раз переконатися наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та дотримуватися правил безпеки в онлайн-просторі.
@harazd.bank.gov.ua
@talan.nbu

 

Немає коментарів:

Дописати коментар