How many languages you know — that many times you are a person. Скільки мов ти знаєш-стільки разів ти людина. A different language is a different vision of life.Інша мова - це інше бачення життя (Фредеріко Фелліні). Who does not know foreign languages does not know anything about his own.Хто не знає іноземних мов, нічого не знає і про свою власну (Гете). To have another language is to possess a second soul.Володіти іншою мовою - це як мати другу душу. (Карл Великий).

9.05.24."Цифрові навички для освіти з Google"

"Академія цифрового розвитку" у співпраці з Міністерством освіти і науки України знову об'єднала фахівців освітнього простору по всій Україні задля підвищення цифрових компетентностей та оптимізації освітнього процесу на курсі "Цифрові навички для освіти з Google". Захоплюючі тренінги, завдання, розіграші та челенджи. Багато цікавих та безперечно важливих тем:

Оптимізація освітнього процесу з Google Workspace for Education. Розширені функції Google Chrome, Gmail та Google Календаря. Можливості Google Диску та Google Класу, практичні поради для Google Meet, Google Earth, Google Arts & Culture, Google Keep, YouTube Live, Google News, Google Trends, Google Alerts, Google Books та інші, спілкування й планування з Google Клас, Google Сайтами та в Google Чат. Все про академічні ресурси, практичне використання інструментів Google для реалізації персоналізованого підходу. Штучний інтелект для освіти. Gemini, Chat GPT, Midjourney, DALL-E, AI Art Generator. Кібергігієна та кібербезпека в освітньому просторі. Програма “Безпека дітей в Інтернеті” від Google.

Команда Google як завжди на висоті

Немає коментарів:

Дописати коментар